Notícies

;
09 agosto 2010

Nous espais gratuïts per a l'estacionament de vehicles a Peníscola

Les Regidories d'Urbanisme, Trànsit, Policia i Serveis han coordinat esforços amb la finalitat d'obtenir autoritzacions de particulars per a poder habilitar espais d'aparcament enfront de les necessitats que, cada any, ocasiona l'afluència massiva de visitants al municipi durant els mesos estivals.
D'aquesta manera, s'han netejat i condicionat quatre solars al costat de la plaça del Cementeri, el camí Vell, el carrer del Maestrat i el carrer Teruel.
Amb les quatre noves zones provisionals d'estacionament gratuït, el consistori posa a la disposició dels usuaris de vehicle propi, més de mil  noves places d'aparcament.
“El terme municipal és el que és, no podem inventar-nos espais i per això hem de fer esforços per trobar solucions creatives a aquesta problemàtica” assegurava l'edil d'Urbanisme, Romualdo Forner.
En aquest cas, s'ha optat per la sol·licitud a particulars de solars en desús.
L'engegada del pàrquing de Voramar, l'activació de la zona blava i la multiplicació de l'oferta de places gratuïtes, “són solucions que hem treballat durament per oferir-les a temps i amb avantatges per a tots” assegurava Jesús Ayza, edil de Policia i Governació.
Per la seua banda, l'alcalde, Andrés Martínez, a més de felicitar l'esforç de coordinació i de resolució del seu equip de treball, ha manifestat “la intenció de donar solucions del seu equip de govern, enfront de la posició de donar problemes d'uns altres”.
La problemàtica del centre d'estudis i la seua clausura, “és una de les claus que obririen solucions a l'endèmica falta d'aparcament en el municipi durant l'estiu” assegurava Martínez, “només amb girar la clau”, afegia, “milers de cotxes disposarien d'aparcament en ple centre, on ara no hi ha absolutament res de res”.
Per això l’alcalde ha anunciat futures accions, “perquè açò ja es passa de la ratlla” admetia, “nosaltres treballem pel poble i cerquem opcions per a afrontar qualsevol repte, però,  el que no anem a consentir és que aquest espoli continue” advertia.
Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola