Notícies

;
09 agosto 2010

Mandarina organitza la cinquena edició del Torneig Vòlei platja a Peníscola

El Torneig es va disputar el cap de setmana del 7 i 8 d'agost, amb la màxima participació en el 2x2, celebrada el diumenge, amb 85 participants procedents de Tenerife, Castelló, València i voltants. En el 3x3, amb un enfocament més popular, celebrat el dissabte, es van inscriure més de 100 jugadors.

Els guanyadors de la categoria 3x3 van ser M&T, representant Madrid-Tenerife Connection; El segon lloc, a punt de ser campió, va ser per a “Power pa tota la peña”, un equip molt optimista com poden veure... La final es va caracteritzar per una tensió contínua per la lluita tan igualada que hi va haver entre ambdós equips, dels quals, el primer i tercer set van ser per al guanyador, i el segon, per al segon classificat de la categoria 3x3. El tercer premi, durant el dissabte, va ser per als “Que pesaos”, tan pesats que van estar jugant fins a la final sense perdre l'oportunitat de tocar pòdium.
En la categoria 2x2 es podia presumir en la quarta edició d'un nivell de qualitat molt elevat respecte a altres tornejos i anteriors edicions. En el 2x2 la parella campiona va ser la formada per Alex i Obán, des de Castelló, que ocupen el més alt del pòdium com en edicions anteriors. El segon lloc va ser per a la parella de Vicente i Javi provinents de València. I finalment, el tercer lloc va ser per a Sergio i Manu.

Mandarina assegura que el torneig de Volei Platja és el vaixell almirall de Mandarina Sportclub, l'Associació esportiva sense ànim de lucre a la qual dóna nom, a causa del ampli volum d'activitats esportives que ja venia organitzant Mandarina com a Cafeteria-Terrassa-Club en el seu privilegiat emplaçament a Peníscola.

Enguany, el torneig ha pres més envergadura  que mai, format per 8 pistes, una pantalla gegant i graderies per al públic, a més de la zona coberta de participants que s'instal·la cada any i la gran taula d'organització amb ambientació musical i speaker retransmetent els partits.

Al lliurament de premis celebrat davant del marc incomparable del Castell de Peníscola, a les instal·lacions del torneig, van acudir el regidor d'Esports de Peníscola, Jesús Ayza, i  l'alcalde, Andrés Martínez, per animar a Mandarina en la seua labor per la promoció de l'esport en la localitat i donar l'enhorabona als merescuts guanyadors de cada categoria en aquesta reeixida edició.
Mandarina agraeix tot el suport de la Regidoria d'Esports i de l'organització, a més dels col·laboradors, Ágora Spa, Estació Nàutica Benicarló-Peníscola i Cala Montero, que han fet possible el triomf de l'esdeveniment, sense oblidar el caliu dels participants. Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola