Notícies

;
29 julio 2010

Nova brigada forestal per a neteja de barrancs

L'Ajuntament de Peníscola, a través d'Agència d'Ocupació i Desenvolupament local i gràcies al Pla de Reforç Especial de Prevenció d'Incendis Forestals (Pamer) que impulsa el Servef, disposa des de la segona quinzena d'aquest mes i fins al pròxim 22 d'octubre, d'una nova brigada forestal composta per cinc peons per a la neteja i desbrossament de barrancs.
La primera acció s'està portant a terme en el barranc Ample i a l’acabement, l'equip de treball escometrà l'arranjament dels barrancs de les Moles i de San Millán, situats també en el terme municipal.
“Aquesta tasca és fonamental per a la prevenció d'incendis i problemes amb les possibles pluges torrencials” assegurava l'edil de l'àrea de Medi Ambient en el consistori, Agustín Fresquet, qui valorava molt positivament la possibilitat d'escometre aquesta tasca “indispensable i necessària” gràcies a finançament extern, “amb la qual cosa, a més, s’insereixen persones parades amb dificultats per a accedir al mercat laboral”.
Aquesta actuació, finançada en un 80% pel Fons Social Europeu i en el 20 % restant pel Servef, suposa un cost total en personal de 19.331 euros. La Regidoria de Medi Ambient, per la seua banda, ha sufragat les despeses de materials, vestuari i maquinària per al desenvolupament de les tasques previstes.
Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola