Notícies

;
28 julio 2010

Peníscola adequa i reforma els lavabos públics

Aquest mes de juliol s'estan desenvolupant les obres d'adequació i millora dels lavabos situats a la platja Nord, al costat de la Tourist Info.
Per a la realització de les millores han estat contractats dos peons i un oficial d'obra, a través del programa de foment de l'ocupació EMCORP, els quals estan sota la supervisió de la brigada d'obres i serveis de l'Ajuntament.
L'obra tindrà una durada de tres mesos, i consisteix en la rehabilitació d'una zona de banys i vestidors en la qual, a més, es preveu situar un espai amb utilitat de magatzem de material de les oficines de turisme.
El regidor d'Urbanisme de l'Ajuntament, Romualdo Forner ha mostrat la seua satisfacció per aquestes millores i ha comentat que “al llarg d'enguany, l'Ajuntament de Peníscola ha aconseguit finançament extern per al foment d'ocupació, aconseguint la contractació de mes d'una desena d'empleats per a diverses obres d'adequació dutes a terme en tot el municipi”, cosa de la qual es mostra “molt satisfet”.


El muntant de la subvenció ascendeix a 10.856 euros, 80% dels quals corren a càrrec del Fons Social Europeu i la Conselleria d'Obres i Serveis d'Interès General i Social del 20 % restant.
Per la seua banda, l'Ajuntament de Peníscola, assumeix el cost dels materials i dels uniformes dels treballadors.
Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola