Notícies

;
12 julio 2010

El cel s'ompli d'estels a Peníscola

Per tercer any consecutiu, Peníscola ha acollit l'Exhibició d'Estels de Precisió, coneguda com a Revopelaus.
Durant tot el dia, la Platja Nord de la localitat ha estat l'escenari del desplegament de milotxes, en el qual el plat fort han estat, a més dels estels estàtics, els de precisió. Aquestes, són milotxes de 4 línies tipus Revolution, que permeten als seus pilots un control total sobre elles. Els estels de precisió, d'una envergadura de 236 x 79 cm, poden volar cap a davant, cap a arrere, de costat,  en vertical, invertits, parar, accelerar, aterrar, girar com un hèlix... pràcticament tot el que el pilot es propose.

La convocatòria va congregar a Peníscola a pilots de diferents poblacions com Barcelona, Bilbao, Castelló, València, Vitòria o Vinaròs. Alguns són pilots individuals i uns altres formen equips de vol tals com “Vent de Llevant” (València), “Mistral” (Bilbao), “Revo-Barcelona” (Barcelona), BKT - Barberà Kite Team (Barberà del Vallès),  tots ells participants habituals en festivals d'estels tant nacionals, com internacionals.

Encara que durant tota la jornada el vent canviava d'intensitat, no va ser problema per als pilots, que arribant a volar 9 d'ells alhora, no es van cansar de realitzar seguiments, rutines, figures, maniobres… fent les delícies d'un públic de platja que en més d'una ocasió va aplaudir els esforços dels pilots o se'ls va escapar un “Ooooh!” davant una maniobra inesperada. Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola