Notícies

;
26 junio 2010

La Nit dels Mags

La màgia còmica, la màgia visual, la manipulació amb animals, la màgia teatral, el mentalisme, les grans il·lusions i els trucs més fascinants van centrar ahir l’atenció de centenars de persones que es van apropar a la gala la Nit dels Mags en el marc del festival Peníscola Magic Summer 2010.
El Mago Murphy, Xavier Tapias, Raúl Black, Manolo Talman i el Mago Nuel van conformar el cartell que va passar per l’escenari de l’Auditori del Palau de Congressos de Peníscola.
L’espectacle, que els va perllongar fins a la una de la matinada, va deixar entusiasmat el públic amb diversos números de màgia especialitzada.

Xavier Tapias, amb innumerables premis, va realitzar un número, amb elements reciclats d’un ecoparc, que es van unir de manera que van acabar formant un simpàtic personatge que va adquirir vida pròpia. Aquest espectacle és la versió “més ecològica” del conegut Pinotxo i Gepetto.
D’altra banda, Raúl Black, amb la seua intervenció de Grandes Ilusiones va deixar el públic bocabadat per l’espectacularitat del seu número. El mag va desaparéixer de l’escenari per aparéixer dos segons després al final de la sala de l’Auditori. Els seus acompanyants van aparéixer i desaparéixer diverses vegades i van ser travessades per llances amb foc.

Manolo Talman, un dels millors mentalistes en l’àmbit internacional, es va fer famós per endevinar la Grossa de la loteria de Nadal en directe en el programa d’Ana Rosa Quintana. Talman va sorprendre un públic bolcat desafiant a la mort amb una ruleta russa amb diversos revòlvers i va realitzar un truc de control mental en el qual els espectadors podien quedar-se amb uns quants milers d’euros. El mentalista, amb els ulls embenats, va endevinar el número de DNI d’un dels assistents.

Mago Nuel, el més jove de tots els mags, va utilitzar la tecnologia i la màgia per fondre’s en un espectacle únic de llum i color que no va deixar ningú indiferent. Manipulació amb làser, Nuel partint de la màgia tradicional, a partir d’un barret de copa alta, arriba a la nova era de la màgia tecnològica. Un número molt visual.

L’encarregat de conduir la gala va ser el Mago Murphy. Showman, mag i còmic, va sorprendre i va fer gaudir en una gala més que màgica. Murphy va interactuar amb el públic fent-lo partícep d’aquesta nit especial. Es van notar el seu saber des del primer moment d’aparició en l’escenari. Conegut per la seua faceta de presentador a Disney Channel i Salakabula.  Murphy va representar divertits i originals números de màgia còmica i va delectar al públic amb el seu humor distingit.

En acabar la gala, el presentador va ser l’encarregat de donar el xec amb la recaptació de la Gala dels Mags a l’ONG infantil PAYASOSPITAL. El xec el va recollir en representació de l’associació el “Doctor Otto”.

Mentalisme al Castell, mags itinerants i tallers de màgia

La zona de la Platja Nord va despertar la curiositat dels visitants més menuts, que van acudir als tallers de màgia per aprendre’n els millors trucs.
A més, centenars de persones es van concentrar en el Castell del Papa Luna, en el Saló Gòtic per presenciar de prop la sessió de mentalisme que va oferir Tino Doménech.
D’altra banda, el públic va celebrar els trucs realitzats pels mags itinerants que es podran trobar aquests dies a la platja Nord, a la platja Sud i al nucli antic.
Els més petits també són protagonistes a Petit Magic Summer. Al Passeig Marítim podran participar en tallers màgics, assistir a teatrets màgics i jugar al parc infantil fins avui, diumenge, a les 21 hores.
Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola