Notícies

;
21 junio 2010

A Peníscola entre gener i maig, respecte a idèntic període de 2009, els delictes descendeixen un 7,5% i les infraccions penals un 3,75%

El subdelegat del Govern a Castelló, Antonio Lorenzo, ha manifestat al terme de la Junta de Seguretat celebrada en la jornada d'avui a Peníscola amb motiu de l'imminent inici de la temporada turística estival que “hem de ser capaços de traslladar als possibles visitants, que són molts, que Peníscola és una ciutat segura”. Una prova dels bons nivells de seguretat que presenta la localitat s'obté en repassar les estadístiques dels primers cinc mesos de 2010, perquè “mostren que el nombre de delictes ha descendit un 7,5% respecte a idèntic període de 2009”. També s'ha produït “un descens del 3,75% en el conjunt d'infraccions penals, tenint en compte també les faltes”. Segons ha explicat, “es tracta d'uns resultats molt satisfactoris, perquè suposen una millora dels resultats obtinguts en exercicis anteriors, que ja eren molt bons”.
Pel que al nombre de delictes esclarits respecta, en els cinc primers mesos de l'any “s'ha produït un increment notable, del 14% respecte al període gener-maig de 2009”. L'increment de detinguts “ha estat del 10%”.

En un altre ordre de coses, el subdelegat ha informat que “malgrat que les plantilles policials han crescut de forma espectacular en els últims cinc anys, al llarg d'aquest mes de juny arribaran a la Comandància de Castelló 65 nous guàrdies, alumnes en pràctiques, guàrdies civils que estan acabant el seu període de formació, que constituiran un reforç per a la seguretat en la nostra província”. Es destinaran fonamentalment a les zones costaneres, en les quals es produirà una major concentració de persones aquest estiu.

 

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola