Notícies

;
14 junio 2010

El comerç de Peníscola estrena marca

Peníscola aposta per la promoció del comerç local i crea una marca "que engloba la totalitat de l'oferta comercial del municipi amb l'objectiu de promocionar-lo" explicava l'alcalde de la ciutat, Andrés Martínez.

A l'acte de presentació, al qual van acudir comerciants, veïns i els membres de la corporació, va seguir un conta contes i activitats d'animació per als més menuts que es van endur a casa articles de merxandatge amb la nova marca.

Una etiqueta en blau amb un estampat fresc i actual representarà la totalitat del comerç del municipi, i l'acompanya l’eslògan "El nostre", reclam que apel·la directament al sentiment de pertinença al grup que la campanya pretén despertar entre els veïns, "perquè coneguen, valoren i aposten pels comerços del seu propi municipi" assegurava l'edil de l'àrea, Rafael Suescun.

Des de la Regidoria de Comerç, s'ha dissenyat una acció per activar la penetració de la marca entre els propis veïns, estampant en cadascun dels aparadors dels diferents comerços el disseny de la marca Comerç de Peníscola, El nostre i, a més, s'ha engegat un sorteig de xecs-regal per a motivar la compra entre els comerços que se sumen a la iniciativa. Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola