Notícies

;
07 junio 2010

Les Jornades Gastronòmiques comencen amb la Jornada Benèfica organitzada per la Fundació Sergio García

Aquest cap de setmana s'han presentat en el Gran Hotel Peníscola les VII Jornades Gastronòmiques.

A l'acte han assistit l'alcalde de Peníscola, Andrés Martínez, Rafael Suescun, edil de l'àrea de Turisme i una multitud de rostres coneguts entre els quals destacaven Miguel Ángel Silvestre, Verónica Mengod, Sergio García o Efrén Reyero.

La nova edició de les Jornades Gastronòmiques del Caragol Punxent donen l'oportunitat de conèixer les receptes més noves confeccionades amb els productes autòctons. A l'acte ha acudit una nodrida representació de hotelers del municipi que han confeccionat una acurada presentació del producte peniscolà.

Les Jornades gastronòmiques donaran inici el 5 de juny i acabaran el 27 de juny. D'aquesta manera tot aquell que vulga gaudir de la riquesa culinària de la cuina peniscolana pot fer-ho acudint a qualsevol dels 25 restaurants de la localitat que han confeccionat excel·lents menús per a l'ocasió, on el producte estrella és el caragol punxent.

Després de la presentació de les jornades, s'ha pogut gaudir d'un dinar benèfic organitzat per la Fundació Sergio García.
La jornada acabarà amb un sopar en el casino de Peníscola, un torneig benèfic de pòquer, en el mateix recinte, i una divertida festa en el Mandarina Club de Peníscola.

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola