Notícies

;
25 mayo 2010

Comença el període de sol·licitud de les targetes d'estacionament

El pròxim dimecres dia 16 de juny entrarà en vigor la zona blava en el municipi i “els residents seguiran sense haver de pagar per aparcar en la seua zona de treball o la seua zona de residència” explicava l’edil de Governació, Jesús Ayza.

Després de l’“exitosa” experiència dels anys passats, el consistori ha tornat a proposar a l’empresa que gestiona les zones blaves en el municipi l’expedició d’una targeta per a residents que els eximisca del pagament.

Els requisits que cal complir per a la sol·licitud de la targeta són estar empadronat i haver pagat l’impost de circulació del vehicle en el municipi.

Amb els documents acreditatius d’ambdues condicions, l’interessat podrà omplir la sol·licitud de targeta en el Registre de l’Ajuntament, a la Casa de l’Aigua o a la Unitat Mòbil de Gestió. Els sol·licitants podran recollir les targetes a partir del dia 17 de juny, dins de l’horari de l’Ajuntament, i en l’oficina de l’ORA, situada en la Policia Local, de les 10.00 a les 13.00 hores.

A més de disposar de l’aparcament gratuït en la zona en què resideixen, els residents de Peníscola obtindran tarifes reduïdes en les altres zones en què no estiga autoritzat l’aparcament gratuït, “cosa que creem que reforçarà la campanya que beneficia als residents” ampliava Ayza.

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola