Notícies

;
24 mayo 2010

Homenatge a Benet XIII en el 587 aniversari de la seua mort

L'Associació Amics del Papa Luna ha realitzat aquest cap de setmana una sèrie d'actes, amb l'objectiu d'honrar aquesta figura històrica tan important per a Peníscola, així com incrementar el coneixement de la població sobre la trajectòria de Pedro de Luna.
Els actes van començar dissabte passat amb la celebració eucarística, presidida per Mossén Ovidio Cuella, i va comptar amb la col·laboració de la Coral Polifònica de Peníscola, que dirigida per Carlos Casoliva, és va unir a l'homenatge a Benet XIII.

L'acte va servir per a presentar oficialment a l'Associació Amics del Papa Luna i de la seua junta directiva. A més, el doctor en Història Sr. Ovidio Cuella va dissertar sobre la "Documentació pontifícia de Benet XIII".

Els assistents als actes elaborats per al diumenge, van poder gaudir de l'exposició de les tres joies pontifícia: la Creu Processional, el Calze del Papa Luna i el Lignum Crucis de Climent VIII, tot això acompanyat d'explicacions i col·loquis sobre tan extraordinari patrimoni de mèrit històric, artístic i sentimental.
Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola