Notícies

;
24 mayo 2010

Gran èxit de la III Setmana Esportiva de Peníscola

La III Setmana Esportiva de Peníscola dóna començament a un programa intens d'activitats relacionades amb la pràctica de l'esport i la vida sana.

Aquest cap de setmana, s'ha donat el tret d'eixida amb una oferta àmplia i variada per a tots els gustos. Bàsquet, futbol, tir amb arc, entre uns altres, han inaugurat els dies de l'esport en la Ciutat en el Mar.

Entre les principals novetats d'enguany, una carrera per la platja Nord de Peníscola, organitzada per Mandarina Sportclub, que ha finalitzat aquest diumenge amb èxit de participació, i un taller de demostració de Pilota valenciana, “activitat que esperem que es reba amb gran acceptació, ja que s'ha programat amb la finalitat d'acostar aquest esport  a tot aquell que no el conega o vulga aprofundir-hi”, comentava l'edil de l'àrea d'Esports, Jesús Ayza.

Les activitats que es poden realitzar van des d'una minitriatló fins al concurs de tir al plat, passant per activitats de bàsquet 3X3, pàdel, esquaix, tennis, bàsquet, piragüisme i partits de bàsquet en cadira de rodes. En resum, un programa que consta d'un total de 21 activitats esportives que “sens dubte faran les delícies de tots els amants de l'esport”

A més de poder participar en cadascuna de les activitats programades, els que hi participen rebran una gorra i, com a novetat d'enguany, si en completen més de cinc, rebran un pin de l'Ajuntament de Peníscola.

Jesús Ayza, edil de l'àrea d'Esports del municipi, ha comentat “la gran col·laboració i l’esforç del Consell d'Esports de Peníscola per crear una agenda d'activitats variades al llarg de l'any”. A més, destacava “la importància de la col·laboració de l'IES Alfred Ayza i del Col·legi Públic D. Jaime Sanz a l’hora de fomentar les activitats esportives entre els més menuts”.

Per la seua banda, Andrés Martínez,  alcalde de Peníscola, afirmava que “enguany s'espera arribar a les 1.500 persones inscrites en les diferents activitats i d'aquesta manera superar les 1.000 de l'any passat”. El primer edil de Peníscola comentava que “els turistes, quan viatgen a una destinació, cerquen en primera instància sol i platja i que el segon factor motivador de desplaçaments turístics és el turisme esportiu, i Peníscola té una important agenda esportiva que fomenta un increment en turisme esportiu en la ciutat”.

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola