Notícies

;
17 mayo 2010

L'Associació Cultural de Moros i Cristians de Peníscola celebra el seu 25é aniversari

L'Associació Cultural de Moros i Cristians de Peníscola va celebrar, dissabte passat en el Palau de Congressos de Peníscola en forma de gal·la, l'existència de 25 anys de Moros de l’Any, Marranxonets i Dames que han representat l'Associació en les festes patronals.

La gal·la, presentada per María José Medina, va ser un homenatge als socis i a través de vídeos van repassar els diferents moments viscuts per l'Associació. El moment més emotiu es va viure amb el repàs als sis presidents que han capitanejat l'Associació. Jordi Pau, Enrique Figuerola, José Manuel Feliu, Manuel Roca, Expedito Mauro i l'actual, Antonio Albiol van recordar moments inoblidables dels anys que van ser els màxims dirigents.

Després d'això, va arribar el moment de presentar els nous càrrecs per a l'any 2010, l'artista peniscolà Sergi Cambrils va ser nomenat “Moro de l’Any” de mà de Xelo Navarrès, Mora de l’Any 2009. Per la seua banda, Ainoa Esbrí, Dama de l'associació 2009, va cedir el seu càrrec a Mari Carmen Anglés, que va assumir el càrrec amb molta emoció en veure complit el seu somni de representar l'Associació que l'ha vist créixer.

“6 Presidents, 22 socis fundadors, 25 Moros de l’Any, 19 Dames, 21 Marranxonets, 320 socis, una mar d'amics, 25 ANYS D'HISTÒRIA I UNA ASSOCIACIÓ”, així resumia Antonio Albiol, president de l'Associació de Moros i Cristians de Peníscola, la gal·la.

La gal·la va culminar amb un sopar en el qual presidents, socis fundadors, dames, Moros de l’Any, “Marranxonets”, socis i amics van poder gaudir d'una nit d'emocions i records.


 

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola