Notícies

;
10 mayo 2010

Gran acollida del Mercat Solidari de Peníscola

L'Associació Amics de la Cultura Espanyola de Peníscola, amb la col·laboració de socis i amics, ha celebrat el tradicional mercat solidari en les instal·lacions del renovat Edifici Sociocultural. L'acte va recaptar un total de 500 euros que sens dubte seran de gran ajuda per a la Escola de Música de Peníscola, que enguany ha estat la beneficiària de l'ajuda.

A l'acte van acudir l'alcalde de Peníscola, Andrés Martínez, la Presidenta de l'Escola de Música de Peníscola, Raquel Bayarri i el Director de la mateixa, Salvador García, que van ser rebuts per la presidenta de l'Associació Amics de la Cultura Espanyola, Christina Spillman.

El primer edil de Peníscola va assegurar que “el tradicional mercat solidari de Peníscola és un orgull” ja que la gran col·laboració que aporten els integrants de l'associació al municipi és digna d'admirar. A més, els actes que celebren al llarg de l'any “no fan més que engrandir la seua integració en les problemàtiques, costums i tradicions del municipi, amb la seua corresponent participació en l'agenda de Peníscola.”
Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola