Notícies

;
26 abril 2010

Peníscola acull un curs de Qualitat de Servei per al Petit Comerciant

L'Ajuntament de Peníscola i l'Agència d'Ocupació i Desenvolupament Local de Peníscola, juntament amb la Cambra de Comerç de Castelló, han organitzat el curs de “Qualitat de servei en el Petit Comerciant”.

El curs ha comptat amb l'assistència de vint comerciants que  han estat instruïts en tècniques per a satisfer les expectatives i necessitats dels clients.

La metodologia incloïa la recreació de situacions quotidianes, com el tancament d'una compra o el procés de venda en les quals, de forma pràctica, s'han analitzat els diferents escenaris i s'han proposat millores.

El curs s'ha celebrat aquesta mateixa setmana en el Saló de Plens de l'Ajuntament de Peníscola i els assistents han obtingut nocions clau sobre la marca “Comerç Excel·lent”, la norma UNI 175.001-1, qualitat del servei proporcionat i la realització de casos pràctics amb la finalitat d'avaluar amb la pràctica tota la matèria impartida.

L'Agència de Desenvolupament Local ja ha obert la inscripció per a un nou curs que s'impartirà en la ciutat el pròxim mes de maig. Es tracta d'un curs d’aparadors, amb una durada de trenta hores lectives, en el qual els comerços coneixeran les últimes tendències i l'efectivitat de la correcta disposició dels articles que estan de cara al públic.

“Cursos interessants i necessaris per a la millora contínua del nostre sector comercial” assegurava l'edil de l'àrea en el consistori, Rafael Suescun, qui ha avançat que la Regidoria està ultimant els detalls per a la concreció de la nova marca comercial de la ciutat, “accions que demostren la nostra aposta ferma pel comerç en la ciutat” ampliava.
Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola