Notícies

;
07 abril 2010

La Banda de Música a la Setmana Santa de Zamora

Per segon any consecutiu, la Banda de Música de l’Associació Musical Verge de l’Ermitana de Peníscola s’ha desplaçat durant la festivitat de la Setmana Santa fins a la localitat de Zamora per a participar-hi en les processons, declarades d’Interés Turístic Internacional. Així va participar acompanyant a distints passos processionals, entre ells La Verónica, en tres processons distintes: el dijous i divendres a la tarda i el divendres a la matinada i fins el migdia en la processó coneguda com Dels Borratxos, ja que dóna inici a les 4 i mitja de la matinada i no acaba fins les 12 del matí.

Cal afegir, com a dada d’interés, que la Banda de Música ha incrementat i innovat el seu repertori de Setmana Santa, amb la incorporació de peces com El dolor de una madre, El Cristo del Perdón, Cristo de la SangreLos clavos entre d’altres, a les quals s’afegeixen les ja més conegudes com, per exemple, Mater Mea, Santísimo Cristo i Fervor. És tal el grau de fervor i sentiment religiós, que la simple interpretació d’aquestes peces arranca els aplaudiments del públic congregat en l’entrada al Museu de la Setmana Santa quan finalitza la processó. I fins i tot els aplaudiments arriben a la Banda de Música si ha fet una bona interpretació.

Com a final del viatge, tots els músics gaudírem d’una visita a Segòvia, acompanyada del corresponent menjar en un conegut restaurant amb plats típics de la localitat.

  Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola