Notícies

;
07 abril 2010

La Policia Local incorpora noves senyalitzacions antivandàliques i més segures per a la temporada estival

La Policia Local de Peníscola ha adquirit un modern sistema de senyalització provisional per als actes lúdics, esportius i religiosos.
Es tracta d'uns trípodes, menys nocius per als vianants, ja que no poden produir talls accidentalment, i per als vehicles al mateix temps que garanteixen una major durabilitat.
A més, per a evitar la confusió amb senyalitzacions no realitzades per la mateixa Policia Local, s'ha incorporat l'escut del cos de seguretat en la senyal.
Fabricats en policarbonat, material antivandàlic, de disseny modern, els trípodes incorporen la novetat del calaix portallegendes que informa dels motius de la senyalització provisional al mateix temps que evita enganxar notes i, per tant, el deteriorament dels senyals.
L'edil de Governació, ha anunciat la nova adquisició, com "equips per a la millora del servei", ja que en l'època estival el seu ús és intensiu i "com més segurs i més efectius siguen, millor podrà la Policia Local desenvolupar la seua funció de servei als ciutadans" assegurava Jesús Ayza, edil de l'àrea.
Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola