Notícies

;
11 marzo 2010

El director de l'Agència Valenciana d'Avaluació i Prospectiva presenta a Peníscola l'Estudi de la Prospectiva de la Província de Castelló. Horitzó 2020

L'alcalde de Peníscola, Andrés Martínez, el vicepresident de la Diputació de Castelló, Vicente Aparici, i el director general de l’AVAP, Juan Manuel Badenas, han presentat, en el Saló Gòtic del Castell, les propostes de l'Estudi de Prospectiva de la Província de Castelló. Horitzó 2020.
Aquest estudi, encarregat pel president provincial a l’AVAP l'abril de l’any passat, pretén establir una reflexió col·lectiva sobre el futur de Castelló i la seua província, per a millorar la presa de decisions enfocades al futur i la finalitat fonamental del qual és reduir la incertesa i els seus riscos associats.
La bona acollida del contingut de la presentació entre els assistents, polítics i representants dels diferents àmbits econòmics i socials, fa preveure una alta participació de tots els interlocutors socials en la futura fase. Badenas ha aprofitat per llançar la invitació a tots els sectors per a participar en les futures reunions sectorials previstes per l’AVAP per a la discussió de les propostes de l'estudi.
“És fonamental que els diferents agents socials s'involucren en aquest projecte” assegurava Martínez, per això, completava, “és important que s'haja portat a terme aquesta presentació, s'haja acostat a les nostres comarques i als nostres empresaris i veïns”.
L’anomenada sisena fase de l'estudi, que s'iniciarà en breu, inclourà tot el treball de divulgació i negociació amb els diferents sectors, “una fase que diferencia  aquest projecte d'altres estudis” assegurava Badenas.
L’AVAP, el primer Think Tank de la Comunitat Valenciana, es compromet que les propostes resultants de la seua investigació i anàlisi es complisquen; per això reunirà en taules de treball a representants dels sectors socials, empresarials, sindicals i territorials de la província per a escoltar i contrastar les opinions de tots aquells que puguen aportar millores, idees o suggeriments, cosa que els assistents a la presentació han acollit amb gran expectació. Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola