Notícies

;
09 marzo 2010

Presentació a Peníscola de l'estudi Castelló Horitzó 2020

El director de l’Agència Valenciana d’Avaluació i Prospectiva  presentarà a Peníscola l'Estudi de Prospectiva de la Província de Castelló. Horitzó 2020.

L'alcalde de Peníscola, Andrés Martínez, el vicepresident de la Diputació de Castelló, Vicente Aparici, i el Director General de la AVAP, Juan Manuel Badenas, presentaran dijous que ve, 11 de març, a les 10.45 h,  en el Saló Gòtic del Castell de Peníscola les conclusions de l'Estudi de Prospectiva de la Província de Castelló. Horitzó 2020,  informe encarregat pel president provincial a l’AVAP, l'abril de l’any passat, que cerca establir una reflexió col·lectiva sobre el futur de Castelló i la seua província, per a millorar la presa de decisions enfocades al futur amb la finalitat fonamental de reduir la incertesa i els seus riscos associats.

La bona acollida del contingut de l'informe després de la presentació en la Diputació de Castelló, i la important resposta dels agents socials de la província ha dut a Andrés Martínez, alcalde de Peníscola, a organitzar aquesta presentació dirigida principalment als alcaldes i agents socials, i econòmics de les comarques de la zona nord de Castelló.  

Per altra banda, l'estudi iniciarà en breu l’anomenada sisena fase, que diferencia el mètode de treball de l’AVAP d'altres estudis estratègics. L’AVAP, el primer Think Tank de la Comunitat Valenciana, es compromet que les propostes resultants de la investigació i anàlisi es complisquen; per això reunirà en taules de treball representants dels sectors socials, empresarials, sindicals i territorials de la província per a escoltar i contrastar les opinions de tots aquells que puguen aportar-hi millores, idees o suggeriments. Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola