Notícies

;
08 marzo 2010

Dia de la Dona

Durant l’acte d’inauguració de l’exposició de les fotografies presentades a concurs, en el Dia de la Dona Treballadora, s’ha fet públic el nom dels guanyadors de la convocatòria. Vicente Guill, veí de Castilla en Alacant, ha aconseguir el primer premi per la fotografia titulada Generaciones, aconseguint així l’aportació econòmica del guardó, dotat amb 300 euros.
El segon premi ha sigut per a Miriam Cansaso Maceda, d’Alcossebre, per La familia en continua evolución, valorat en 200 €. I el tercer premi ha sigut, en aquest cas, per al guanyador del primer guardó, per a la instantània Recuerdos, valorat en 100 €.
Les fotografies guanyadores i totes les restants, fins a completar les quasi 90 imatges, estaran exposades en el Edifici Sociocultural fins el dia 31 de març, on els visitants podran gaudir del naturalisme d’algunes i la ironia d’unes altres, totes amb un objectiu comú: la recerca de l’essència del significat de la temàtica d’enguany: Generacions.
En l’exposició predominen les imatges testimonials, amb primers plans i instantànies que recullen activitats econòmiques que van des de la tasca de les dones policia als treballs del camp.
Imatges que han retratat la realitat del nostre país i d’altres, realitats culturals iguals o diferents a la nostra, captades amb els objectius de les càmeres dels fotògrafs participants i arribades de tots els racons del nostre país: Barcelona, Sevilla, Madrid, Còrdova, Girona, Biscaia, Pontevedra...
Una quarta edició molt concorreguda “que demostra la consolidació d’aquesta cita dins dels circuits de concursos fotogràfics en el panorama nacional” valorava la regidora de Serveis Socials, María Jesús Albiol, després d’inaugurar l’exposició.
Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola