Notícies

;
05 marzo 2010

Peníscola es prepara per a Setmana Santa

Durant tot el mes de març, la regidoria de Nucli antic juntament amb la regidoria d'Obres i Serveis han programat una sèrie d'actuacions de millora en la ciutat prèvies a l'arribada de la Setmana Santa.
En el nucli antic, una empresa del municipi s'encarrega de la supervisió i correcció del paviment, aplicant diferents sistemes antilliscants sobre la pedra i arreglant solcs i desnivells provocats per l'erosió i la circulació continuada..
Per la seua banda, Agustín Fresquet, edil de platges, ha destacat el paper de la brigada en l'adequació i millora dels llocs de socors, “que són propietat municipal i donen servei als milers de persones que s'acosten a les nostres platges durant la PasquaPasqua”.
A més la brigada municipal juntament amb l'empresa concessionària de la neteja i manteniment del mobiliari urbà en platges han iniciat la instal·lació de passarel·les de fusta en la platja Nord. Enguany s'han renovat més de 600 metres de passarel·la i al llarg del mes es continuara amb aquesta tasca i a més es col·locaren papereres per a donar servei als milers de visitants que s'esperen.
Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola