Notícies

;
20 enero 2010

Les caricatures, les protagonistes

Enguany, la diversió per als visitants de l'estand de Peníscola a Fitur l'ha protagonitzat el caricaturista que, com un dibuixant de carrer, no ha parat de pintar caricatures a tots aquells que s'apropaven a l'estand.
Reproduint una de les activitats més estiuenques que ofereix als turistes el passeig marítim de la ciutat, el caricaturista ha atret a l'estand a multitud de curiosos, professionals, periodistes i destacats representants de la vida política i cultural de la Comunitat a canvi d'una caricatura que reprodueix la imatge del model amb el fons de la silueta de la Ciutat a la Mar.
El president de la Diputació de Castelló, Carlos Fabra, ha sucumbit a la temptació humorística i ha aconseguit també la seua.
“Sempre intentem preparar alguna activitat que resulte atractiva per al visitant durant els dies de la fira; l'any passat, vam realitzar el joc de la ruleta, que va atraure a centenars de persones i en aquesta ocasió, ha sigut la caricatura la que s'està encarregant d'omplir els nostres mostradors de consultes” explicava Suescun.

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola