Notícies

;
19 enero 2010

Peníscola participa en el V Fòrum d'Exceltur

El Patronat de Turisme de Peníscola ha assistit avui al V Fòrum de Lideratge Turístic organitzat per Exceltur en el marc de la setmana del turisme en la capital espanyola.
La cita, que ha congregat els representants i gestors del turisme a nivell mundial, està coorganitzada per l'Organització Mundial del Turisme (OMT) i compta amb la col·laboració del Consell Mundial del Turisme.
En paraules de la mateixa gerent del Patronat Municipal, Beatriz Rosa, durant la jornada “hem tingut ocasió de conéixer les tendències del sector a nivell mundial, hem intentat analitzar els efectes de la crisi i hem compartit, des de les diferents realitats dels diferents països i destinacions, les nostres capacitats per a plantar cara a l'efecte de la conjuntura econòmica”.

En la jornada d'avui, els representants de l’OMT han compartit les dades dels seus estudis amb els assistents pel que fa als resultats del sector en el 2009 i les previsions per a 2010. Emmarcades entre les descoratjadores xifres dels indicadors macroeconòmics, els experts vaticinen dades per a 2010 de recuperació, amb un creixement, a nivell mundial, de les arribades de turista estranger.

Durant el 2009 el turisme intern va incrementar a causa de la crisi, també encoratjat per les polítiques de promoció de les administracions, “tal com va fer Peníscola, els governs han invertit els seus esforços en campanyes de promoció dins de les seues fronteres i això, sumat a la tendència de fer reserves en llocs de proximitat a causa de la crisi, ha generat que destinacions com Peníscola haja incrementat el turista de la mateixa comunitat autònoma”, assegurava Rosa.

Després de l'assistència al fòrum, el Patronat Municipal ha corroborat les xifres que la destinació turística llançava ja aquesta temporada, “un esperat creixement del turista internacional per a pròxims anys, que la província impulsarà gràcies a l'aeroport, i la importància de la millora i renovació de les infraestructures, la planta hotelera i l'increment de la competitivitat del producte turístic” explicava la gerent.

Peníscola, “disposa d'una planta hotelera moderna, d'un producte de qualitat que avança cap a la diversificació i especialització que tendeix al turisme nàutic i, a més, unes condicions climàtiques i una oferta d'oci que assegura les experiències úniques” valorava Beatriz Rosa qui, a més, després de l'assistència al fòrum ha assegurat, que “Peníscola està en la bona línia, preparada per als reptes que planteja el futur i amb força per a seguir creixent amb l'esforç de tots, administració i empresa”. Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola