Notícies

;
18 enero 2010

Peníscola celebra Sant Antoni

Dissabte passat, 16 de gener, a le nou del matí, Peníscola iniciava els actes de celebració de la festa de Sant Antoni Abad, amb l'entrada per primera vegada d'un gran tronc de garrofer arrossegat per 12 cavalls des del camí de Cervera fins al carrer del Mestre Bayarri, on se situa la foguera, amb gran acceptació per part dels ciutadans.

El diumenge a les deu del matí, Peníscola continuava amb el seu particolar homenatge a la festa dels llauradors en honor a sant Antoni Abat. La cita, a la plaça de la Constitució, per a portar a coll la imatge del sant fins l'església de Santa Maria.

El seguici de dames, representants polítics, membres de l'Associació de Sant Antoni i fidels acompanyaven la imatge fins la parròquia on, durant la missa, Óscar Ayza París va ser nomenat Majoral.  

Els actes amb motiu de la festivitat del patró dels animals continuaran el pròxim cap de setmana amb la tradicional cercavila i el posterior sopar de germanor davant la foguera de Sant Antoni i la celebració d'una revetlla popular, dissabte, i la missa i benedicció dels animals diumenge.
Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola