Notícies

;
18 enero 2010

Mari Carme Anglés i Sergi Cambrils, nous càrrecs “dels Moros”

En l'Assemblea passada, celebrada el divendres dia 15 de gener de 2010, Mari Carmen Albiol i Sergio Cambrils van resultar elegits nous càrrecs de l'Associació Cultural de Moros i Cristians de Peníscola.

Mari Carmen, que ostentarà el càrrec de Dama, es mostrava molt satisfeta amb el seu recent nomenament. “Representar l'entitat com es mereix és la meua màxima preocupació en aquests moments” comentava Mari Carmen. “És un absolut privilegi poder representar l'entitat que admiro des que vaig nàixer” va afegir la Dama.

Sergio Cambrils, que ostentarà el càrrec de “Moro de l'Any”, va accedir al càrrec amb certa incredulitat i sorpresa. “Si aquesta entitat ha pensat en mi, és tot un orgull poder representar-la" explicava el Sr. Camblirs.

Antonio Albiol, president de l'Associació, després de parlar amb ambdós càrrecs, afirmava que se sentia molt orgullós amb l'elecció que els socis han fet enguany. “Ells seran les persones que ens representaran en el nostre 25é Aniversari” va apuntar el president. Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola