Notícies

;
15 enero 2010

Peníscola aposta per Fitur

El president del Patronat Municipal de Turisme de Peníscola, Rafael Suescun, ha confirmat avui “l'aposta decidida de la destinació per seguir participant en les fires i salons” una opció que, assegurava, “complementa les noves tendències del màrqueting turístic que ens exigeixen actualització tecnològica, inserció en xarxes socials i creació de nous productes adequats als mercats emergents”.
La gerent del Patronat, Beatriz Rosa, ha corroborat la postura de Suescun, assegurant que “Fitur és una cita ineludible” argumentant la necessitat d'assistir a aquesta fira d'imatge per a prendre el pols al sector, conéixer les tendències i novetats i estudiar les estratègies dels competidors a més de presentar l'oferta turística del municipi.
En aquesta ocasió, la gerent ha concretat les actuacions previstes per a aquesta primera cita del 2010 a Madrid. L'aposta pel turisme familiar, la promoció del turisme nàutic i la divulgació del patrimoni cultural i natural centren  els esforços del Patronat.
L’estand, el major de tots els municipis de la província amb 70m2, presentarà novetats en aquesta edició “amb un disseny innovador, que sorprendrà segur” assegurava Suescun.
L'entorn mediterrani és el fil conductor de la creativitat de l’estand i les imatges de Peníscola, les protagonistes.
L'edil ha recordat que Peníscola acudeix amb espai propi des de fa cinc anys, sota els mandats d'Andrés Martínez, alcalde que ha apostat des del principi pel “protagonisme i liderat de Peníscola” en aquesta cita.

Gastronomia “sí”
Com cada any, L'Associació Gastronòmica Ciutat de Peníscola acudirà a la cita madrilenya amb el seu espectacular desplegament de caragols punxents i llagostins en el dia de la Comunitat Valenciana. “Peníscola és el centre d'atenció en el pavelló any rere any durant la degustació, cosa que ens permet que passen pel nostre estand promocional més de cinc mil persones” assegurava Suescun.
En aquesta ocasió, més de 100kg de caragols i aproximadament 60kg de llagostins seran el reclam per als visitants de la fira i el vehicle de promoció de la restauració i productes autòctons de la ciutat. Cosa que Suescun ha valorat com a “fonamental si atenem que el nostre turisme, que és bàsicament familiar i de procedència nacional, està molt interessat en l'oferta gastronòmica de la destinació”. Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola