Notícies

;
04 enero 2010

L'Associació d'Amics del Papa Luna va prenent forma

En la segona reunió celebrada amb motiu de la creació de l'Associació d'Amics del Papa Luna, després de l'exposició i comentari de l'estat de la creació de l'Associació, es va excusar l'assistència de companys, i es va decidir modificar part dels estatuts i convocar la reunió per a la firma de l'Acta Fundacional per al 9 de gener de 2010, a les 12 h al Castell.

"Aquesta iniciativa demostra el gran interés del municipi i els seus habitants per rescabalar la figura del papa Luna, estudiar-la i honorar-la com a habitant il·lustre del nostre poble" assegurava Andrés Martínez, alcalde de la ciutat, després de rebre l'acta de la reunió i posar-se en contacte amb els promotors d'aquesta.

"Com ja vaig dir durant la primera presa de contacte, l'Ajuntament estarà donant suport a la iniciativa" i, per això, tant el servei jurídic del municip com la resta del personal de l'Ajuntament que requerisca la iniciativa, estarà a disposició de la futura entitat.

Durant la firma de l'acta fundacional, els socis fundadors donararn el primer pas ferm per a la consecució de l'Associació, tanmateix, la inscripció de socis segueix oberta per a tot aquell que vulga formar part de l'entitat. Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola