Notícies

;
29 diciembre 2009

El Taller d'Ocupació, en marxa

Després de rebre l'aprovació de la subvenció per al desenvolupament del Taller d'Ocupació per al Reciclatge Professional, l'alcalde de la ciutat, Andrés Martínez, ha inaugurat oficialment les classes.
Gràcies a aquesta iniciativa de la Conselleria d'Economia, Hisenda i Ocupació, el municipi ha donat començament al taller, amb durada d'un any i  amb capacitat per a vint alumnes.
Els mòduls que s'imparteixen des del dia d'avui són dos, el de Sensibilització Ambiental i el de formació per a Agents de Desenvolupament Turístic, “dues àrees temàtiques que seleccionem per la seua estreta relació amb la realitat del mercat laboral  i l'economia del municipi”, explicaven els regidors de Medi Ambient i de Turisme en el consistori, durant l'acte inaugural.
Els beneficiaris d'aquesta iniciativa han estat prèviament seleccionats pel Servef , són majors de 25 anys i estan aturats.
L'objectiu de l'engegada d'aquest taller en el municipi “respon a la necessitat d'aplicar polítiques d'ocupació en aquest temps de crisi” ampliava Andrés Martínez, alcalde de la ciutat.
Tant el responsable de l'àrea de Medi Ambient, Agustín Fresquet, com el regidor de Turisme, Rafael Suescun, comptaran amb deu alumnes per àrea per a desenvolupar activitats dins de la Regidoria, segons el disseny d'actuacions conjunt amb l'a direcció del taller, “cosa que facilita que els alumnes es familiaritzen amb la realitat laboral de l'àmbit d'estudi” valorava el primer edil.
Per contrapartida, els vint seleccionats, rebran classes i rebran una retribució mensual superior al salari mínim interprofessional, “una oportunitat que han d'esprémer al màxim cadascun dels afortunats que han estat seleccionats per a participar en el taller” explicava Martínez, qui s'ha dirigit amb paraules d'alè als vint alumnes que iniciaven avui la seua primera presa de contacte amb el cos tècnic del taller i els seus companys de curs.
La subvenció rebuda per a portar a terme el projecte, per part del govern autonòmic, puja a més de 372.000 €, muntant que cobrix el cent per cent del cost de la iniciativa en el municipi, quedant per a l'ajuntament la responsabilitat d'habilitar aules i la infraestructura suficient per a impartir els cursos. Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola