Notícies

;
28 diciembre 2009

El I Campus Solidari arranca amb èxit de participació

La iniciativa de la Penya Barça Ciutat de Peníscola, juntament amb el cos tècnic del Campus d’Estiu, ha començat avui amb els primers entrenaments en el camp de futbol municipal.
    Al voltant de 50 xiquets han acudit a la cita de forma gratuïta a canvi del lliurament d'un joguet. Segons la Creu Roja, que s'encarregarà de realitzar el lliurament dels jocs infantils a les famílies més necessitades del municipi, en aquesta primera jornada del Campus Solidari s'ha assolit recopilar més de cinquanta joguets, “xifra que s'incrementarà segur per l'elevada participació dels veïns del municipi que, encara que no participen del campus, donen suport a la iniciativa acostant-se a lliurar jocs per a col·laborar” explicava Isabel Calatayud, presidenta de la Junta Local de l'ONG.
    Per la seua banda, Jordi Sanz, president de la penya barcelonista, ha mostrat la seua satisfacció per la resposta del municipi davant la iniciativa impulsada des de l'agrupació, valoració que ha compartit el mateix regidor de l'àrea d'Esports en el consistori, Jesús Ayza, qui ha destacat “la importància d'aquest tipus d'iniciatives relacionades amb la vida saludable i les bones pràctiques, com ho són l'educació en valors i la solidaritat”.
    A la cita ha acudit també, l'alcalde, Andrés Martínez, qui ha participat activament de l'entrenament dels més menuts, ja que “participar d'aquest tipus d'activitats donant exemple és la nostra responsabilitat com a polítics, però també com a veïns i pares” assegurava.
     Durant la jornada, Pichi Alonso, també ha volgut donar suport a la iniciativa amb la seua participació en els entrenaments, cosa que ell mateix ha valorat “com una cosa necessària per a seguir demostrant que l'esport pot ser un vehicle útil per a la promoció de la solidaritat” comentava.
    El Campus Solidari, en aquesta primera edició, ha arrancat amb una elevada participació que, a més, s'espera incrementar al llarg dels dies del Campus, fins al dia 31 de desembre, data límit per a la recollida de joguets. Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola