Notícies

;
27 diciembre 2009

El Pare Noel arriba a Peníscola

El  25 de desembre va arribar al port de Peníscola el Pare Noel. En aquesta ocasió, ho va fer acompanyat de quatre ajudants. Va arribar, com és tradició, en vaixell i un cotxe antic el va dur al Palau de Congressos de la Ciutat.

La petita Sofia i la seua àvia, Maria, van ser el fil conductor del musical que va precedir l'entrada de Santa Claus a l'Auditori. “El musical ha sigut una novetat molt entranyable, ha agradat tant a xiquets com a pares, ”comentava la regidora de Cultura,  Matilde Guzmán.

Posteriorment, el Pare Noel va repartir tots els regals que havia portat per als més menuts. “Aquesta ha sigut, sense cap dubte, l'edició amb més públic dels últims anys, la cuidada organització de l'acte por part de l'entitat que represento, ha sigut una peça clau en el seu correcte desenvolupament” explicava Rebeca Feliu, vicepresidenta de l'Associació Cultural de Moros i Cristians de Peníscola.

Quan va acabar l'acte,  Antonio Albiol, coreògraf i director del musical nadalenc, a més de president de l'entitat esmentada, va voler agrair a totes les persones que van fer possible dur a terme aquest nou concepte de l'arribada del Pare Noel. “Em sento molt satisfet amb el resultat, però hem de seguir treballant en la il·lusió dels més menuts”, explicava Albiol. Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola