Notícies

;
23 diciembre 2009

XIII Concurs Local de Caça Menor

El Club de Caça la Gaviota, una de les entitats locals amb més trajectòria al llarg dels últims anys i associació formalment constituïda més antiga del municipi, ha organitzat per tretzé any el Concurs Local de Caça Menor amb gos.

Es tracta d'un concurs consolidat que els caçadors esperen tots els anys, en el mes de desembre, i en aquesta ocasió, la jornada va donar com a guanyador del concurs a Paco Esteve, que va aconseguir la primera posició amb una captura de 8 perdius.

La gran afició cinegètica d'aquest col·lectiu peniscolà, "facilita que la caça es consolide com a una pràctica veritablement asídua en el municipi" assegurava l'edil de l'àrea d'Esports, Jesús Ayza, a la qual cosa afegia que "a més de ser una forma de passar bones estones en plena naturalesa, suposa la demostració que les tradicions poden perllongar-se i perdurar intactes gràcies a la perseverança i la insistència".

El concurs de caça ha sigut una nova ocasió per al col·lectiu de caçadors locals per gaudir de la pràctica amb els seus gossos i, a més, ha classificat els dos primers llocs per al concurs comarcal.  Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola