Notícies

;
18 diciembre 2009

El Patronat de Turisme aprova el pressupost per a 2010

El pressupost puja a un total d'1.053.080 €, en el qual es manté l'aposta iniciada el passat any, i es manté la partida destinada a Esdeveniments i actuacions promociona'ls i s'augmenten les aportacions a les partides dedicades a activitats ludicoculturals, estudis i treballs tècnics i la de material publicitari. “ La nostra intenció és seguir apostant per la promoció que ha donat bons resultats durant enguany”
La renovació del material publicitari utilitzat per a la promoció de la destinació, així com els seus suports, la realització de nous estudis de mercat i de màrqueting, i l'ampliació de les activitats ludicoculturals són alguna de les novetats que es presenten enguany. “ La promoció durant enguany ha donat els seus fruits, ara hem de millorar les nostres eines de comunicació i en un moment econòmic com el que estem vivint actualment, és necessari que tinguem tota la informació sobre els canvis que en el sector s'estan produint” argumentava l'edil.
El pressupost contempla, a més, l'assistència a fires nacionals i internacionals, així com l'organització de fam-trip, press trip i workshops, “en els quals es treballarà amb estratègies de promoció directa en mercat emissor i destinació” concloïa.
La valoració de les actuacions del Patronat durant aquest 2009 ha estat positiva per part del Consell d'administració, i s'espera que en el pròxim any es treballe en la mateixa línia, invertint en la promoció i la publicitat de la destinació a nivell nacional i internacional.
El pressupost ha estat aprovat en el Consell d'Administració del Patronat celebrat aquesta setmana amb l'única abstenció del Bloc. Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola