Notícies

;
14 diciembre 2009

Primera Jornada per a Socis i Invitats Estació Nàutica Benicarló-Peníscola

L’11 de desembre de 2009 es va celebrar en el Parador de Turisme de Benicarló la “Primera Jornada Estació Nàutica Benicarló-Peníscola”. Hi estaven convocats tots els socis i convidats de l'Estació Nàutica Benicarló-Peníscola, i hi van assistir finalment uns 40 representats.
Tant els socis com els convidats, possibles futurs socis, van tenir l'oportunitat d'exposar i donar a conèixer a la resta dels assistents les possibilitats que els seus respectius negocis poden oferir en l'actualitat a l'Estació; tot això amb la finalitat de formalitzar conjuntament una àmplia gamma de paquets turístics combinats que puga oferir al turista/visitant un producte global de qualitat i nou en la nostra comarca, que combine la nàutica amb la resta d'activitats complementàries, ja siguen aquestes d'allotjament, de restauració o d'oci.
A la Jornada van assistir igualment diversos representants de les Institucions Oficials que donen suport, avalen i patrocinen l'Estació: el Patronat de Turisme de Peníscola, l'Ajuntament de Benicarló, el Patronat de Turisme de Castelló i la Conselleria de Turisme de la Comunitat. Totes elles han expressat el seu suport i il·lusió que l'Estació Nàutica Benicarló- Peníscola siga un projecte que aglutine empresaris de la comarca i que supose un nou impuls al desenvolupament turístic de la nostra comarca, tan necessitat
en aquests temps.
El Sr. Francisco Amor, en representació de la Conselleria de Turisme, va voler animar personalment tots els presents a seguir amb la tasca que han emprés i es va oferir a col·laborar activament amb l’estació nàutica en tot el necessari perquè aquesta siga un èxit i contribuïsca al desenvolupament turístic de la nostra comarca.
Així mateix, durant l'acte va quedar palés que tant el Patronat de Turisme de Peníscola com la Regidoria de Turisme de Benicarló han apostat molt fort des dels seus inicis per l’estació nàutica, i l’han considerada com un nou referent en l'oferta turística i entenen que suposarà un impuls de qualitat i d'oferta diferenciada molt interessant i determinant per a la nostra comarca i província. Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola