Notícies

;
11 diciembre 2009

Peníscola guanya la candidatura al programa de vacances socials austríac, Senioren Reisen

La Ciutat a la Mar aconsegueix fer-se amb el contingent de turistes austríacs que, a través del programa de vacances socials Senioren Reisen, es disputaven altres destinacions turístiques nacionals i internacionals com, per exemple, els candidats de la costa italiana.
Gràcies a aquesta operativa, el municipi castellonenc rebrà, a través de l'aeroport de Castelló, a més de 24.000 austríacs durant deu setmanes repartides en els mesos d'abril i maig dels pròxims 2011 i 2012
“Aquestes arribades beneficiaran a la província en el seu conjunt, ja que el grup de visitants es desplaçarà a altres municipis de Castelló o províncies limítrofes per a realitzar visites de dia” valorava l'alcalde de la ciutat, Andrés Martínez.
Per la seua banda, el president del Patronat de Turisme de Peníscola, Rafael Suescun, durant la compareixença de premsa que s'ha fet pública la decisió del comité avaluador de la candidatura al programa de vacances austríac, ha recordat que “els grups setmanals que arribaran al municipi superaran la xifra dels dos mil turistes i que aquests a més d'allotjar-se en els hotels del municipi, compraran en els comerços i requeriran una sèrie de serveis que els empresaris locals hauran de cobrir”, una oportunitat de negoci “importantíssima per al municipi” concloïa.
   

La cultura i el patrimoni, les claus
Després de formalitzar-se la candidatura de Peníscola al programa Senioren Reisen i coordinar-la amb l’empresariat i el Patronat Provincial de Turisme, les reunions entre els diferents agents implicats han estat contínues fins que es va produir la visita de part del comité avaluador que havia de defensar la destinació, el passat mes de novembre.
Després d'aquest viatge de prescripció, la delegació del comité que es va desplaçar a la província “va poder constatar la qualitat de la nostra oferta hotelera, la varietat de l'oferta cultural i d'oci disponible a pocs quilòmetres del municipi i l'atractiva oferta patrimonial de la nostra ciutat” explicava Beatriz Rosa, la gerent del Patronat Municipal de Turisme del municipi, encara que no va ser fins a la setmana passada quan es va confirmar, per part de la majorista que proposava la candidatura, Iristours Vacances, l'elecció de Peníscola com a destinació per a les vacances del contingent austríac.

Perfil del turista
Els associats a Senioren Reisen, treballadors de l'administració pública austríaca jubilats, superen els cinquanta anys d'edat i suposen un col·lectiu de poder adquisitiu mitjà-alt.
“Equiparar-lo a l’Inserso del nostre país no és adequat, ja que els socis del programa Senioren Reisen paguen per les seues vacances i, a més, paguen una quota per formar part del seu club” explicava la gerent.
A més, aquest contingent de visitants, estan interessats en la cultura i el patrimoni, “cosa que ha jugat, clarament, al nostre favor” assegurava el primer edil, ja que va ser testimoni, assegura, “de la total admiració amb què els austríacs desplaçats per a avaluar la destinació coneixien la història del Papa Luna i l'estratègic paper que va jugar Peníscola durant el Cisma de l'Església Catòlica”. Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola