Notícies

;
10 diciembre 2009

L'alcalde i els portaveus municipals reclamen el Centre d'Estudis a Subdelegació de Govern

L'alcalde de Peníscola, Andrés Martínez, ha acudit a la cita a la Subdelegació del Govern de Castelló acompanyat pels portaveus dels grups polítics amb representació en el consistori, “un gest que vull agrair a tots ells, ja que la nostra reivindicació conjunta demostra la falta d'afany partidista en la resolució d'aquesta qüestió” explicava l'alcalde.
La seua visita a la Subdelegació “ha servit per a posar el tema sobre la taula i per fer palés que comuniquem a l'administració competent les nostres intencions i propostes pel que fa als futurs usos del centre d'estudis que, actualment, està tancat” ampliava.
La primera proposta que han traslladat al subdelegat, Antonio Lorenzo,  ha estat la voluntat de disposar de l'ús del centre “de forma immediata” ja que, segons Martínez, la legislació en permetria una cessió de l'ús.
Per a això, el primer edil ha lliurat a Lorenzo un dossier amb els antecedents del centre i amb la proposta d'un pla d'ús immediat, que contempla destinar les instal·lacions per a aparcament de vehicles, usos esportius i usos administratius. Lorenzo ha manifestat a la delegació del municipi castellonenc la seua voluntat de remetre el dossier i la proposta municipal a la Direcció General de Patrimoni, amb qui ja ha establit contacte pel que fa a l'assumpte del Centre d'Estudis, i ha confirmat que en uns dies podria tenir resposta.
A més, durant la reunió s'ha tractat la fórmula per transferir la propietat del centre al municipi, “cosa que tardaria una mica més, però que segueix sent el nostre objectiu” assegurava Martínez.
El tercer tema que s'ha tractat ha estat el dels funcionaris que han treballat per al centre. En aquest sentit l'alcalde ha traslladat la voluntat del col·lectiu per seguir treballant en el municipi, evitant així el trasllat a altres destinacions; “una cosa que ens preocupa i sobre la qual cal donar suport als veïns de Peníscola que, durant quasi quaranta anys han treballat allí, i als quals ara els suposa un perjudici important haver de traslladar-se de destinació” assegurava.
L'alcalde després de la reunió ha manifestat el seu optimisme referent a la consecució de la totalitat de les seues reivindicacions, “ja que ara el centre no està en ús i el municipi podria donar-li usos diversos dels quals es beneficiarien el conjunt de veïns i veïnes de la ciutat” argumentava.
D'aquesta manera l'alcalde ho “veu factible” i espera “rebre bones notícies prompte, per a començar a treballar en referència a la cessió d'ús del centre” explicava. Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola