Notícies

;
09 diciembre 2009

Peníscola supera el 90% d'ocupació durant el pont de desembre

Amb l'arribada del pont de desembre, les previsions per a la Ciutat a la Mar eren optimistes, “a una setmana vista ja superàvem el 80%” explicava Rafael Suescun, president del Patronat Municipal de Turisme de la ciutat. No obstant això, “la reserva d'última hora i el bon temps han provocat que la xifra es disparara durant els dies festius fins a superar el 90%” confirmava.
Al voltant de 2.000 habitacions en oferta, la meitat de la capacitat hotelera del municipi, han estat les places oferides durant aquests dies festius “una xifra raonablmente elevada, ja que per a la meitat dels establiments, la temporada s'ha allargat fins a finals d'any, una cosa impensable anys enrrere” explicava Suescun.
La programació d'activitats, com el Mercat Medieval, o l'engegada d'iniciatives de promoció del sector comercial, com la que s'ha engegat aquest mes de desembre “contribueixen que Peníscola seguisca omplint-se durant les festes d'hivern”, a més del seu patrimoni històric i cultural “que segueix sent el major reclam fora de la temporada de platja” explicava l'edil.
Ara, tant empresariat com administració, la maquinària turística de la ciutat, es prepara per a la cita en la Fira Internacional de Turisme a Madrid el pròxim gener i programen les futures actuacions de cara als pròxims ponts festius i la Setmana Santa, “ja que enguany serà dur i hem de fer tot els esforços per seguir sumant ocupacions de rècord” assegurava Suescun. Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola