Notícies

;
09 diciembre 2009

Mercat Medieval per la Puríssima

El Mercat Medieval arranca a Peníscola durant les dates del pont de desembre, amb bones temperatures i alta participació.

Malgrat que la ciutat acollia aquesta activitat en dates nadalenques, els visitants i turistes han valorat molt positivament la iniciativa del Patronat Municipal de Turisme de traslladar el mercat al pont. Una veïna de Saragossa comentava que havia estat tota una sorpresa, i confirmava que realitzaria ja compres nadalenques en el mercat medieval de la ciutat.

Enguany la novetat, a més de les dates, és la incorporació del comerç local en l'oferta d'artesania, "cosa interessantíssima per a la dinamització del comerç local: la integració en les propostes i activitats que organitza l'administració", assegurava Rafael Suescun, president del Patronat.

Durant la inauguració, els polítics locals i molts representants de municipis veïns, així com de la Diputació Provincial de Castelló, van acompanyar al nodrit grup de visitants que, curiosos, van assistir al cercaviles i espectacle que donava inici a la fira.

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola