Notícies

;
03 diciembre 2009

Peñíscola presenta les activitats nadalenques

Peníscola, de la mà del regidor de Turisme, Rafael Suescun, i del tècnic de Cultura de l'Ajuntament J. Miguel Zurita, han presentat  l'oferta d'activitats programades del mes de desembre i  de les festes nadalenques.
“La proposta està pensada per al gaudi de tots els públics” comentava el tècnic cultural.

Rafael Suescun destacava la realització del XIV Mercat i Festa Medieval durant els dies festius del pont de la Puríssima, “realitzar el mercat en aquestes dates serà un al·licient mes per als  turistes  que vinguen, ja que es preveu una  bona ocupació en aquest pont” declarava l'edil. 
Destacar també  la campanya  realitzada pels comerços locals, anomenada “Jo compro a Peníscola, i tu?” “És una campanya que ajuda al foment dels comerços que romanen oberts durant tot l'any” declarava Rafael Suescun.

A més de tot açò, el programa arreplega totes les activitats de les dates nadalenques, tals com, la realització del ja tradicional Pessebre Vivent, els dies 27 de desembre i 1, 2 i 3 de gener.
Del 28 de desembre al 3 de gener donarà començament el  parc infantil Peñisnadal 2009, sent la primera activitat que es portarà a terme en el nou edifici sociocultural.  Actes com el concurs de pesca, el Festival de Nadal, les visites de Pare Noel i els Reis Mags, les tradicionals
misses d'aquestes dates nadalenques, etc., també tenen cabuda en aquest ampli programa i  són solament alguns dels exemples d'aquesta repleta agenda. Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola