Notícies

;
03 diciembre 2009

Peníscola acaba Santa Cecília

L'Associació Musical “Verge de l'Ermitana” de Peníscola va donar per finalitzada la Festivitat de Santa Cecília aquest passat cap de setmana, amb el concert extraordinari de Santa Cecília. La cita va ser el dissabte en  el Palau de Congressos de la localitat, on a les 20 hores donava inici el concert amb la projecció d'un vídeo que resumia tot l'any musical.
La Banda de Música va interpretar peces espanyoles com  La Leyenda del Beso i El Bateo, amb ritme caribeny com Las Playas del Río, i pasdobles com Cielo Andaluz. El concert va servir també per a lliurar el diploma de la Banda de Música als dos nous integrants: Joan Esbrí, al saxo, i Constan Simó, a l'oboè.

Dos nous músics es van incorporar a la Banda de Música

Com a part de les celebracions, enguany han estat dos els músics que han passat a formar part de les files de la Banda de Música. La cita va ser el dissabte 21 de novembre  a la tarda. La Banda de Música va realitzar una cercavila arreplegant en els seus domicilis als nous músics Joan Esbrí, amb el saxofon alt, i Constan Simó amb l'oboè. 

Aqueixa mateixa vesprada es va celebrar la missa en honor a Santa Cecilia, oficiada pel rector de la localitat, Mossén Manel, en l'Església de Santa Maria, durant el transcurs de la qual es van beneir  els nous instruments. Com a novetat d'aquesta edició, diversos components de la Banda de Música, clarinets i flautes, van acompanyar l'ofici religiós amb peces musicals entre les quals va destacar l'Ave Maria. Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola