Notícies

;
30 noviembre 2009

Peníscola aconsegueix el seu Taller d'Ocupació per al Reciclatge Professional

Després de sol·licitar el Taller d'Ocupació per al Reciclatge Professional el mes de setembre passat, l'Ajuntament de Peníscola ha rebut la resolució afirmativa a la petició aquesta mateixa setmana.
Gràcies a aquesta iniciativa de la Conselleria d'Economia, Hisenda i Ocupació, el municipi iniciarà abans de finals d'enguany el taller, amb durada d'un any i  amb capacitat per a vint alumnes.
Els mòduls que s'impartiran seran dos, el de Sensibilització Ambiental i el de Formació per a Agents de Desenvolupament Turístic, “dues àrees temàtiques que seleccionem per l’estreta relació amb la realitat del mercat laboral  i l'economia del municipi”, explicaven els edils de Medi Ambient i  de Turisme en el consistori.
Els futurs beneficiaris d'aquesta iniciativa seran prèviament seleccionats pel Servef , han de ser majors de 25 anys i estar aturats.
L'objectiu de l'engegada d'aquest taller en el municipi “respon a la necessitat d'aplicar polítiques d'ocupació en aquest temps de crisi” ampliava Andrés Martínez, alcalde de la ciutat, qui, a més, valorava els criteris de selecció dels cursos de “molt encertats”. Tant el responsable de l'àrea de Medi Ambient, Agustín Fresquet, com el regidor de Turisme, Rafael Suescun, comptaran amb deu alumnes per àrea per a desenvolupar activitats dins de la Regidoria, segons el disseny d'actuacions, conjunt amb la direcció del taller, “cosa que facilita que els alumnes es familiaritzen amb la realitat laboral de l'àmbit d'estudi” valorava el primer edil.
Per contrapartida, els vint seleccionats, rebran classes i una retribució mensual superior al salari mínim interprofessional.
La subvenció rebuda per a portar a terme el projecte, per part del govern autonòmic, puja a més de 372.000 €, muntant que cobreix el cent per cent del cost de la iniciativa en el municipi. Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola