Notícies

;
27 noviembre 2009

Peníscola organtza un mercat medieval "aprofitant les bones perspectives d'ocupació del pont de desembre"

El Patronat Municipal de Turisme de Peníscola ha programat un Mercat Medieval per a les dates del pont de desembre. “Aprofitant les bones perspectives d'ocupació per a la Puríssima, hem decidit programar aquesta activitat que, els anys anteriors s’ha realitzat, amb èxit, en dates nadalenques” explicava el president de l'organisme autònom, Rafael Suescun.
Durant la presentació de l'esdeveniment, el regidor ha confirmat la participació de tot tipus d'artesans i comerciants, a més de l'ambientació de la ubicació del mercat, a l’entrada del nucli antic.
Entre els dies 5 i 8 del mes de desembre, els veïns i visitants que s'acosten a Peníscola “trobaran una variada oferta comercial d'artesania, d'entre la qual destaca la participació de comerciants locals” ampliava Suescun. Per primera vegada, el Mercat Medieval ofereix als empresaris locals la possibilitat d'implicar-se en l'activitat i incloure's en la seua oferta, “cosa que entenem fonamental per a la dinamització d'aquest sector en el municipi” valorava Suescun.
Els comerços locals que així ho hagen sol·licitat, disposaran d'una parada en el Mercat Medieval sense cost, on podran oferir els seus productes i serveis.
També hi hauran activitats per a tots els públics, com els conta-contes, les rondalles musicals o els espectacles de falconeria.
“Un Mercat complet que esperem que sorprenga els nostres visitants durant aquest pont”, assegurava Suescun.
Peníscola espera per a aquestes dates una ocupació hotelera que supere el 80%, segons les dades facilitades pels mateixos empresaris, “tenint en compte que el municipi té en oferta més de 5.000 places, és tot un èxit que a una setmana dels dies festius ja prevegem aquest nivell d'ocupació” valorava l'edil.
El Mercat, finançat en el 75% pel Patronat Municipal, compta amb la col·laboració pel percentatge restant de la Diputació Provincial que, a través d'una subvenció “ha contribuït a la presa de la decisió final i la celebració d'aquest mercat durant el pont”. Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola