Notícies

;
19 noviembre 2009

El Centre d'Estudis, finalment, a debat

Després de diversos anys de pugna i més d'una  dotzena de sol·licituds de reunió amb els representants del govern d'Espanya,  “la subdelegació del govern a Castelló accedeix a la petició del poble de Peníscola de ser escoltat”, assegurava Andrés Martínez, alcalde de la ciutat.
“La insistència en la nostra reivindicació i la intensificació de les peticions de reunió en els últims mesos han donat el seu fruit” assegurava el primer edil, que manifestava la seua satisfacció per la consecució de la cita amb subdelegació i, alhora, el seu malestar per no haver tingut l'oportunitat fins a ara de comunicar-se amb l'administració central pel que fa al Centre d'Estudis.
Aquest recinte, situat en l'istme entre la zona nord i sud del litoral del municipi castellonenc, propietat del Ministeri d'Administracions Públiques, s'ha utilitzat com complex residencial per a funcionaris de l'estat des de l'època preconstitucional. En els últims anys, el centre ha perdut activitat, ha donat cabuda a la celebració d'alguns cursos de formació per al funcionariat però finalment enguany ha estat clausurat .
La reclamació del Centre per a ús municipal, malgrat ser una reclamació persistent en els últims anys de l'actual equip de govern, ha recobrat força després del tancament, “ja que és una infraestructura que podria tenir diversos usos per a la ciutadania i ara no s'utilitza per a res” comentava Martínez.
El pròxim dia deu de desembre, l'alcalde de Peníscola acudirà a la cita acompanyat pels portaveus dels grups municipals que s'han sumat a la seua reclamació “ja que açò no és una qüestió política sinó de justícia amb el poble de Peníscola” assegurava el primer edil.
Martínez ha assegurat també que serà exigent “perquè ja no té sentit tenir tancades unes instal·lacions de les quals els ciutadans i ciutadanes de Peníscola  podrien beneficiar-se”.




Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola