Notícies

;
18 noviembre 2009

Xerrada sobre accidents domèstics amb els més menuts de la casa


La pediatra Rosa de la Torre va oferir en el centre social una xerrada dedicada a la prevenció d'accidents domèstics en xiquets.
L'experta va donar una sèrie de consells per evitar possibles problemes amb aparells elèctrics, endolls, productes de neteja o medicaments.
En primer lloc, va detallar les condicions que han de reunir els diferents espais de la casa per a garantir una major seguretat per als menuts.
Quant a l'habitació i el seu mobiliari, va comentar la importància de tenir un bressol segur, i va recordar que els xiquets han de comptar amb el mínim d'elements susceptibles de crear un accident, com estores, plantes amb elements punxents, o un sòl massa relliscós.
També va posar l'accent en les precaucions que s'han de prendre en la cuina, que sol contenir alguns dels elements més perillosos per als menuts.
En la conferència, que va ser seguida amb atenció per part dels pares assistents, es va parlar de consells de primers auxilis, i quant a l'ús dels medicaments, va fer una crida a fer un ús responsable, evitar que els xiquets puguen confondre'ls amb caramels, i deixar-los en llocs als quals no puguen accedir.
La xerrada, patrocinada per la Regidoria de Benestar Social de l'Ajuntament de Peníscola, ha estat organitzada pel grup de lactància materna de Peníscola.



Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola