Notícies

;
13 noviembre 2009

La segona obra del Pla Camps en el municipi, adjudicada

Després de la finalització dels tràmits administratius pertinents, la segona obra finançada a través del Pla Especial de Suport a la Inversió Productiva en municipis de la Comunitat Valenciana, ha començat.
Aquesta actuació consisteix en la substitució de la teulada de la sala sud de l'Ermita de Sant Antoni, obra que s'escomet amb l'objectiu de mantenir en bon estat aquesta infraestructura.
Localitzada en la Serra d’Irta, es tracta d'un bé immoble de marcat valor històric, sociocultural i mediambiental i inclòs en el Catàleg de Béns i Espais Protegits del Projecte de revisió del PGOU de Peníscola, actualment en tramitació, tal i com es descriu en l'informe tècnic.
A més, tal i com apuntava l'alcalde del municipi, Andrés Martínez, “aquesta millora s’ha demanat per l'Associació Pro-restauració de l'Ermita des de fa ja un temps”, actuació que el primer edil s'havia compromés a escometre i que arriba aquest novembre per a estar finalitzada en dos mesos, tal i com explicava Martínez.
Vuit empreses locals han optat al concurs per l'execució de l'obra, resultant la més puntuada del procés J Y A CURTO GUAL, S.L.
La mercantil portarà a terme l'obra per un import total de 49.839,34 €, IVA inclòs;  import finançat per la Generalitat Valenciana amb 42.881,13 € i per part de l'Ajuntament amb  6.958,31 €
Després de l'adjudicació, cal requerir l'adjudicatari perquè en el termini de cinc dies des de la notificació de l'adjudicació definitiva del contracte comparega en l'Ajuntament per a la signatura del contracte. Una vegada signat el contracte s'haurà de subscriure l'Acta de Comprovació del Replanteig a partir de la qual començarà a computar el termini d'execució de dos mesos, oferit per l'adjudicatari.

El Pla Camps a Peníscola
El total de la inversió del Pla Especial de Suport a la Inversió Productiva en municipis de la Comunitat Valenciana a Peníscola és de 1.533.163 € i, a més de les primeres obres en el pavelló municipal i l'adjudicada avui en Junta de Govern Local per a substituir les teules de la sala sud de l'ermita de Sant Antoni, l'Ajuntament de Peníscola ha previst una sèrie d'actuacions que impliquen millores en equipaments i infraestructures, com l'enllumenat del camí de Cervera, la rehabilitació de part del nucli suburbà o l'eliminació d'antenes en el nucli antic, “totes elles necessàries per a la millora de l'entorn i la qualitat de vida dels nostres ciutadans” tal com assegura l'alcalde de Peníscola, Andrés Martínez, qui, a més, ha valorat “molt positivament aquesta iniciativa del govern autonòmic que ha facilitat la sostenibilitat de l'activitat econòmica en el municipi ara, a través de la realització de les obres, i en el futur, ja que Peníscola oferirà una millor cara a qui la visiten després de les inversions del Pla Camps”.
Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola