Notícies

;
13 noviembre 2009

La Diputació rep una delegació del Senioren Reisen que avalua la candidatura de Peníscola com a destinació preferent

El vicepresident primer de la Diputació, Francisco Martínez, el diputat de Turisme, Miguel Ángel Mulet, el director de l'Aeroport de Castelló-Costa Azahar i l'alcalde de Peníscola, Andrés Martínez han rebut aquest matí en el palau provincial a una delegació del SENIOREN REISEN. Aquest organisme públic seria l'equivalent a l'INSERSO a Espanya i on s'engloba més del 90% dels pensionistes austríacs. No obstant això, al contrari que en el nostre país, la destinació dels viatges és l'estranger.
  Durant tres dies, els integrants del comité avaluador de l'organisme de pensionistes ha estat recorrent municipis de la província com Peníscola, Morella, Sant Mateu, Oropesa, Catí, Vilafamés o Sogorb. Tot això per a conéixer de primera mà els recursos turístics de la província i avaluar la candidatura de Peníscola per albergar durant 2011 i 2012 com a destinació preferent dels viatges del Senioren Reisen. L'aprovació de la candidatura de Peníscola com a seu suposaria l'arribada de 25.000 pensionistes austríacs a la província de Castelló. Està prevista que aquesta arribada fóra canalitzada en la seua totalitat a través de l'Aeroport de Castelló-Costa Azahar, amb un nombre aproximat de 12 operacions d'aterratge i enlairament durant dos dies del passatge austríac, sent una de les més importants al llarg de l'any.
  El vicepresident primer de la Diputació, Francisco Martínez, ha destacat “l'Ajuntament de Peníscola, el Patronat Provincial de Turisme, la Diputació i la resta d'organismes públics implicats hem treballat dur perquè Peníscola siga la ciutat triada. I crec, sincerament, que després de la grata impressió que s'ha endut el comitè avaluador de la història i el potencial de la ciutat del papa Luna, i de la resta de municipis que han visitat, ho serà”.

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola