Notícies

;
20 octubre 2009

La multinacional que patrocina la fórmula 1 i el Tour de França, tria Peníscola per a la seua reunió anual

T-Systems Iberia ha apostat per la costa llevantina per presentar les seues solucions per a l’administració electrònica.
A través de la celebració del Club Tao s’han congregat a la ciutat més de 250 representants de distints Ajuntaments de tot el territori nacional amb l’objectiu de compartir experiències i trobar solucions als reptes que planteja l’administració electrònica.
Tao 2.0 i la seua aplicació ha centrat l’interés dels assistents. Les seues solucions faciliten a l’administració local l’apropament als ciutadans i fomenten la interoperabilitat entre les diferents administracions.
L’alcalde de Peníscola, Andrés Martínez, en l’obertura d’aquest club, manifestava “la necessitat d’adaptar la gestió municipal a través de les noves tecnologies a les demandes dels ciutadans que se centren en la reducció de tràmits, la facilitat d’accés a la informació i, en definitiva, l’apropament del servei”.
El vicepresident de la Diputació de Castelló, Rubén Ibáñez, va donar suport a l’acte d’obertura amb la seua assistència, de la mateixa manera, la Federació Valenciana de Municipis i Províncies va acudir a l’esdeveniment representada pel seu secretari general, José Antonio Redorat.
La presència de les diferents institucions, “manifesta l’interés dels gestors públics per la modernització dels canals de comunicació amb els ciutadans” assegurava Martínez, “símptoma inequívoc de la nostra voluntat per apropar la gestió als vertaders protagonistes i beneficiaris, que són els ciutadans” concloïa.
El Club s’ha estés durant dos dies en què els tècnics de l’Àrea d’Informàtica dels distints Ajuntaments presents en l’esdeveniment i els seus representants polítics han pogut gaudir de la ciutat a la mar i conéixer la seua oferta cultural i turística, “la qual cosa suposa un benefici doble per a Peníscola” concloïa el primer edil. Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola