Notícies

;
15 octubre 2009

Oberta la inscripció per als cursos UP 2009-10

L'Ajuntament de Peníscola obre demà dia 16, i fins el dia 28 d'aquest mes, la inscripció per als cursos de la Universitat Popular.

Aquest 2009-2010 ofereix una proposta "variada, per a tots els públics i incorpora com a novetat el curs de Pilates, tan sol·licitat pel públic, i una nova modalitat: Ioga-dancing, que combina el ioga amb el ball" explicava la regidora de Cultura, Matilde Guzmán.

L'objectiu de la programació és "com cada any, promoure la participació ciutadana en activitats formatives qualsevol que siga l'edat i les necessitats o preferències dels ciutadans" ampliava Guzmán.

Aeròbic, tai-txí, balls de saló, guitarra, puntes, informàtica, anglés, manualitats, tall i confecció... L’oferta de cursos de la Universitat Popular de Peníscola compta amb 23 modalitats per a escollir.

"Amb una inversió que va des de 25€ fins a 60€, qualsevol veí o veïna de Peníscola pot seguir un dels cursos que oferim des de la Regidoria, que s’inicien el 2 de novembre i acaben el 30 d’abril. Cursos amb professionals acreditats que asseguren la qualitat de l'ensenyament en cada una de les matèries" explicava la regidora.

El passat curs al voltant de 1.000 alumnes van acudir als diversos cursos de la Universitat Popular, i enguany "esperem que la demanda augmente gràcies a l'ampliació del nombre de cursos en oferta" comentava Guzmán.

Més informació en aquest web municipal, a l'apartat Serveis Municipals - Universitat Popular
Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola