Notícies

;
15 octubre 2009

Recíscola aconsegueix una àmplia participació popular

L'original iniciativa ecològica promoguda pel Patronat de Turisme, la Regidoria de Medi Ambient i la Regidoria de Comerç de Peníscola convoca centenars d'investigadors populars. La campanya, concebuda per a la conscienciació ecològica, va ser tot un èxit de participació i de convocatòria.

La campanya Recíscola, dissenyada per Emeká comunicació, va consistir en una gimcana que a través de la ciutat de Peníscola va pretendre, d'una forma didàctica, fer prendre consciència als participants de la importància de les tres erres, reduir, reutilitzar i reciclar.

En la prova van participar investigadors de totes les edats i localitats espanyoles. Aquests improvisats investigadors, seguint les indicacions assenyalades per Leonardo Dabici, i desvetlant les pistes disseminades per la ciutat de Peníscola, van ser capaços de trobar la fórmula que feia funcionar la màquina Recíscola. Aquestes pistes estaven totes relacionades amb el reciclatge i el respecte pel medi ambient.

Els dies deu i onze, després de la realització de la prova i ja resolt l'enigma, es va engegar la màquina de reciclar Recíscola, i els pots de refrescs usats, cartó i ampolles de plàstic es van convertir en dues bicicletes, que van ser sortejades entre tots els participants. Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola