Notícies

;
14 octubre 2009

III Edició de les Jornades de Lactància Materna a Peníscola

Per tercer any consecutiu, l'Ajuntament de Peníscola organitza les Jornades de Lactància Materna, que se celebraran dissabte que ve, dia 17 d'octubre.
Les Jornades donaran començament a les 10.30h amb una xarrada sobre els beneficis de la lactància a càrrec de la infermera Mayte Simó González en el Centre Social “els jubilats” de la localitat, a la tarda a les 17.30h tindrà lloc una concentració de mares lactants per “Donar el pit en públic” en el parc situat al costat del Centre social. En el mateix lloc, a les 22.00h, es podrà gaudir d'una vetlada on s'intercanviaran experiències i opinions sobre la lactància materna i que donarà fi a la Jornada.
L'Ajuntament continuarà amb el suport a la lactància, promovent-ne la pràctica i facilitant informació per a les persones interessades, amb la inauguració del Taller de Lactància a partir del 20 d'octubre, el qual es realitzarà tots els dimarts de 11.00 a 13.00h en el Centre Social. “La lactància materna és de gran importància en el desenvolupament de les defenses dels xiquets i ajuda a previndre futurs problemes com poden ser infeccions o al·lèrgies, a més enforteix el vincle entre mare i fill” va indicar la regidora de l'àrea Mª Jesús Albiol, “per la qual cosa continuarem fent-ne difusió tal i com recomana l'Organització Mundial de la Salut”
Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola