Notícies

;
14 octubre 2009

Peníscola obté una bona dada d'ocupació durant el pont

Peníscola ha viscut un dels pont del Pilar més concorreguts dels últims temps, segons reflecteixen les dades d'ocupació dels establiments hotelers.
Segons les dades provisionals del Patronat de Turisme els hotels van arribar al 90%, dada a la qual cal afegir les persones que es van acostar a la platja procedents del nord de la província, més els visitants de segona residència.
El president del Patronat, Rafael Suescun, va destacar que al bon temps “es van sumar les activitats per al públic familiar”, la gran afluència de turistes “és una repetició de les satisfactòries dades de l'estiu, malgrat la crisi” va recalcar.
La procedència principal dels turistes va ser de la mateixa Comunitat Valenciana, seguit de Catalunya, Aragó i País Basc. Durant aquests dies festius l'oficina d'informació turística va atendre prop de 2.000 consultes, el Castell va rebre la visita 6.913 turistes i el Museu del Mar va ser visitat per més de 1.900 persones, “dades que reflecteixen l'interés que desperta la ciutat i la seua història” va comentar Suescun.

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola